El Cercle Català de Negocis dóna suport a la Solidaritat Catalana per la Independència

Posted on | dimecres, 11 d’agost del 2010 | No Comments

La Junta Executiva del Cercle Català de Negocis (CCN) dona suport a la creació d’una candidatura unitària a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, recollida en el manifest de Solidaritat Catalana per la Independència, signat per Joan Laporta, Alfons Lopez-Tena i Uriel Bertran, amb la finalitat única de construir una majoria parlamentària que declari la independència al Parlament de Catalunya en la propera legislatura.

El CCN hi dona suport convençut que si els partits parlamentaris actuals en formen part, a la propera legislatura Catalunya esdevindrà un Estat independent dins de la Unió Europea, i evitarà la desaparició de milers d'empreses en els propers 4 anys, amb totes les conseqüències socials que això comportaria.

Finalment, el CCN aprofita per fer una crida a la societat catalana a entendre aquesta proposta com una gran oportunitat per que la classe política s'uneixi per defensar els interessos reals dels catalans: la gestió dels nostres recursos i la capacitat de decidir el que ens convé econòmica, social i culturalment. Els catalans que tenim clar que ens cal un Estat haurem de ser conseqüents amb el nostre vot en les properes eleccions.


Associació Empresarial Cercle Català de Negocis

Comments

Leave a Reply

WEB NACIONAL



Personalitza la teva foto al facebook



FACEBOOK

Blocs amics