Reunió de treball de la coordinadora Local de SCI-Cabrils. divendres 3 de setembre

Posted on | diumenge, 29 d’agost del 2010 | No Comments

Gràcies, Cabrils! Avui hem fet un pas més per assolir la independència

No Comments



Des de SIC Cabrils us volem agraïr la vostra massiva assitència al nostre acte presentació amb Paco Rivière, Pere Sòria i Uriel Bertran.

Teniu una crònica completa del l'acte dels companys i companyes de SCI- Marató que ens han acompanyat

Gràcies, de nou. Farem una Catalunya Lliure.




Comencen les primàries de Solidaritat Catalana per la Independència per escollir les candidatures al Parlament de Catalunya 2010

Posted on | dimecres, 18 d’agost del 2010 | No Comments


Benvolguts/des solidaris/es,

Amb la publicació del “Reglament per a les eleccions primàries per escollir les candidatures al Parlament deCatalunya 2010” s’inicia el procés electoral de primàries que, per sufragi universal de totes les persones adherides, ha de donar lloc a la formació de les candidatures de la formació política mitjançant la qual Solidaritat Catalana per la Independència es presentarà a les eleccions al Parlament de Catalunya.

Què has de fer si vols presentar la teva candidatura?

1) Per presentar candidatura caldrà ser adherit/da o simpatitzant a Solidaritat Catalana per la Independència abans del dia 16 d’agost. Serà considerada adherida tota persona que hagi satisfet la quota mínima anual o que hagi domiciliat el cobrament d’aquesta quota (sempre que no sigui retornat el rebut que se li carregarà properament). Les persones simpatitzants que hagin satisfet la quota mínima anual o la domiciliïn a través del formulari del web http://www.solidaritatcatalana.cat/ passaran automàticament a ser considerades adherides i es podran presentar com a candidats sempre que ho facin abans del 31 d’agost.

2) Les candidatures a les llistes al Parlament de Catalunya es podran presentar individualment o agrupades formant equips d’un mínim de dues persones, i d’un màxim de sis persones a Barcelona o de tres persones a Girona, Lleida i Tarragona, indicant l’ordre de prelació dels/les candidats/es.

Els adherits podran votar l’equip sencer o tatxar un o diversos dels noms que l’integren, i en aquets cas els adherits estaran votant una llista d’equip però podran triar si el seu vot a la llista computa per a tots els seus membres o només per a alguns excloent-ne els altres que hagi tatxat. En el cas que es tatxi algun/s noms, els vots obtinguts per l’equip s’atribuiran a les persones que l’integren, excepte als candidats tatxats en cada papereta als que no se’ls computarà el vot a favor emès a la resta de l’equip.

La llista d’equip, en el moment de presentar-se, tindrà la possibilitat de manifestar que en el cas que algun dels seus integrants sigui tatxat en la papereta, siguin tots els seus integrants els qui renunciïn al vot rebut i, per tant, a cap d’ells se’ls hi computarà el vot emès a favor de la candidatura.

3) Les candidatures a les llistes al Parlament es presentaran enviant un correu electrònic amb les dades que especifica el reglament a les adreces habilitades. Es podran presentar candidatures fins el dia 31 d’agost a les 20:00 hores.

Com es pot votar en les eleccions primàries?

1) S’establirà un col·legi electoral per circumscripció electoral, amb seu a la capital de circumscripció corresponent. Properament es donaran a conèixer les ubicacions dels mateixos.

2) Podran votar en les eleccions primàries totes les persones adherides a Solidaritat Catalana per la Independència, al corrent de pagament, i les persones simpatitzants o adherides que no estiguin al corrent de pagament que aportin la quota mínima com a màxim el mateix dia de l’elecció dels candidats, sempre que constin com a adherides o simpatitzants de Solidaritat Catalana per la Independència abans del dia 16 d’agost a les 24:00 hores.

3) Es podrà votar fins un màxim de 15 candidatures -individuals o d’equip-, a Barcelona i de 5 a Girona, Lleida i Tarragona.

En el Reglament adjunt trobareu més detallat el procediment per presentar les candidatures i com es portarà a terme tot el sistema de votacions.

Us convidem a participar d’aquest procés de democràcia de base i participativa, que ens permetrà organitzar el projecte independentista de baix a dalt, afavorint la cultura de l’esforç, del treball, i l’elecció dels millors, que només poden ser els elegits democràticament pels adherits. Aquest són els valors imprescindibles per esdevenir majoritaris i aconseguir la independència. El contrari – ratificar les llistes proposades per la direcció i no tenir en compte els adherits en res més que aplaudir el que els ve cuinat des de dalt - ens portaria a caure en els vicis i els errors dels partits polítics del caducat autonomisme: l’adulació, la cooptació, el nepotisme, la manca d’autoexigència, la corrupció, la mediocritat i l’allunyament de la ciutadania. Amb aquests vicis es pot gestionar una comunitat autònoma espanyola, però no construir un Estat per a Catalunya.

Moltes gràcies per vostre suport,

Solidaritat Catalana per la Independència
 
 
Us podeu descarregar el Reglament aquí
 

Aclariment adherit/simpatitzant i quotes:

Posted on | dissabte, 14 d’agost del 2010 | No Comments


Benvolgut, benvolguda:

Ens posem en contacte amb tu per aclarir una confusió que sembla que s'ha suscitat sobre les diverses maneres de donar suport a la Solidaritat Catalana per la Independència.

Com pots veure només d'obrir la pàgina web http://www.solidaritatcatalana.cat/ , es demana que facis una aportació econòmica a la SCI. Ara bé, has de tenir en compte que fer aquesta aportació NO implica automàticament que quedis registrat com a adherit.

Per ser adherit has d'omplir el formulari que hi ha a la dreta de la pàgina (titulat "APUNTA'T I DÓNA SUPORT"), marcar la casella "Em vull adherir" i indicar quina quantitat vols pagar (mínim: 20 euros) i en quin compte corrent vols que et domiciliïn el pagament. Recorda que aquesta és l'única opció que et permetrà de votar els candidats de la teva demarcació, en unes eleccions primàries que determinaran els components de la llista i el número d'ordre que hi ocuparan. Si ets adherit, naturalment, també et podràs presentar com a candidat en aquestes primàries. L'organització preveu que el gruix de la campanya es pagarà mitjançant les contribucions dels adherits. Si no ets adherit i vols ser-ho has de tornar a registrar-te. Fent aquest pas no tan sols gaudiràs de tots els drets i enfortiràs la democràcia interna del moviment, sinó que garantiràs (amb la teva aportació econòmica) que es pugui fer una campanya amb cara i ulls. Si et vols adherir però no vols introduir el teu compte corrent al web, fes un ingrés al compte corrent que figura al web, indicant el teu nom i cognoms i com a concepte "quota solidaritat catalana" i porta el resguard per a poder comprovar l'ingrés i exercir el teu dret a votar i ser votat als congressos.

Finalment, hi ha l'opció de simpatitzant, que implica donar suport a la SCI, cadascú amb el grau de col·laboració que li sigui possible, però no dóna dret a votar els candidats ni a presentar-se.


Solidaritat Catalana per la Independència

El Cercle Català de Negocis dóna suport a la Solidaritat Catalana per la Independència

Posted on | dimecres, 11 d’agost del 2010 | No Comments

La Junta Executiva del Cercle Català de Negocis (CCN) dona suport a la creació d’una candidatura unitària a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, recollida en el manifest de Solidaritat Catalana per la Independència, signat per Joan Laporta, Alfons Lopez-Tena i Uriel Bertran, amb la finalitat única de construir una majoria parlamentària que declari la independència al Parlament de Catalunya en la propera legislatura.

El CCN hi dona suport convençut que si els partits parlamentaris actuals en formen part, a la propera legislatura Catalunya esdevindrà un Estat independent dins de la Unió Europea, i evitarà la desaparició de milers d'empreses en els propers 4 anys, amb totes les conseqüències socials que això comportaria.

Finalment, el CCN aprofita per fer una crida a la societat catalana a entendre aquesta proposta com una gran oportunitat per que la classe política s'uneixi per defensar els interessos reals dels catalans: la gestió dels nostres recursos i la capacitat de decidir el que ens convé econòmica, social i culturalment. Els catalans que tenim clar que ens cal un Estat haurem de ser conseqüents amb el nostre vot en les properes eleccions.


Associació Empresarial Cercle Català de Negocis

CRIDA A LA SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA

Posted on | dimarts, 3 d’agost del 2010 | No Comments


En un Estat espanyol que ja negava el dret de Catalunya a existir, el 25 de novembre de l’any 1905, un centenar de militars assaltaven les redaccions de les publicacions catalanistes del Cu-Cut! i de la Veu de Catalunya. Aquest fet, i la posterior aprovació de la Llei de Jurisdiccions espanyola, que perseguia qualsevol opinió contrària als símbols espanyols, foren la gota que va fer vessar el got de la paciència dels catalans i les catalanes. El mes de gener de l’any 1906 tot el catalanisme es va unir amb el nom de la Solidaritat Catalana, amb l’objectiu d’assolir una autonomia per a Catalunya i de regenerar la vida política. En les eleccions de 1907 l’èxit electoral d’aquesta aliança, que incloïa des de Francesc Macià a Francesc Cambó, va ser esclatant i va significar l’inici de l’hegemonia política del catalanisme



El gran poeta Joan Maragall descrivia així l’eufòria que havia aixecat la Solidaritat Catalana el 1907: “Solidaritat és la terra, ho sents? És la terra que s’alça en els seus homes... I la terra no és carlina, ni republicana, ni monàrquica, sinó que és ella mateixa, que crida, que vol son esperit propi per a regir-se. I mentre duri el crit de la terra no hi ha pobres, ni rics, ni ciutats, ni pagesies, ni partits, ni res sobre d’ella més que un gran afany d’acallar-la i satisfer-la; perquè sols quan ella sia en pau podrà cadascú ser republicà, carlí, pagès, blanc o negre, pobre o ric... Que no ho veieu? És un alçament.”



Més de cent anys després Catalunya ha vist com la sentència del Tribunal Constitucional contra l’Estatut ha deixat en no res l’autogovern de Catalunya. Aquesta sentència significa el final de la via autonomista i ens vol condemnar a una autonomia d’espoli i d’empobriment econòmic i democràtic. Però alhora, aquesta sentència ens mostra que el millor camí per avançar i progressar és la creació d’un Estat Català en el si de la Unió Europea.



Els avantatges que Catalunya sigui un Estat propi són molts i s'han exposat des de l’àmbit acadèmic i professional. Sent un Estat, Catalunya acabarà amb l’espoli fiscal. Disposarem de tots els nostres recursos i podrem fer polítiques que ens permetran incrementar les pensions de la gent gran, millorar la sanitat i tenir un ensenyament de millor qualitat. Els treballadors tindran millors salaris i les empreses amb seu a Catalunya pagaran menys impostos, tindran més beneficis i obtindran més ajuts per a la innovació, la recerca i el desenvolupament. Amb un Estat Català disposarem d’infraestructures de primer nivell, apostarem per l’arc mediterrani que permetrà als nostres ports ser la porta d’Àsia a Europa, podrem gaudir d’un sistema aeroportuari i una xarxa ferroviària que connecti Catalunya amb el món i una xarxa viària sense peatges. Si Catalunya és un Estat tots els ciutadans del nostre país gaudiran de millors oportunitats i un nivell de benestar equiparable al dels països capdavanters del món.



Sabem que l’objectiu no és fàcil. Res que valgui la pena és fàcil d’aconseguir. Ho hem de fer entre tots. El repte de constituir-nos en Estat demana la màxima unitat i la fermesa de tot el poble, de la societat civil, i dels partits polítics i moviments socials catalanistes. L’exemple que tot és possible quan estem units és la gran manifestació del propassat 10 de juliol on més d’un milió de ciutadans van demanar la independència de Catalunya. Ara és el moment de fer el pas endavant amb responsabilitat, generositat i intel.ligència.



És per tot això, que en aquests moments tant excepcionals de la nostra història fem una proposta a totes les persones que viuen i treballen a Catalunya, a la societat civil del nostre país, i a les organitzacions polítiques catalanistes i especialment als seus militants. Ens estem referint a: Convergència Democràtica de Catalunya CDC, Esquerra Republicana de Catalunya ERC, Esquerra Unida i Alternativa EUiA, Iniciativa per Catalunya Verds ICV, Unió Democràtica de Catalunya UDC, Candidatura d’Unitat Popular CUP, Entesa pel Progrés Municipal EPM, Reagrupament Rcat i Democràcia Catalana DCat així com a d’altres partits i a tots els moviments socials que pensen que Catalunya ha de ser un Estat. A tots ells, els proposem unir-se en una gran coalició, La Solidaritat Catalana per la Independència, i els proposem fer-ho amb els compromisos següents:



1) Presentar una candidatura unitària a les properes eleccions al Parlament de Catalunya amb el compromís de proclamar la independència i sotmetre-la a referèndum en la propera legislatura (2010-2014).



2) Constituir el Govern de Catalunya per organitzar el procés cap a la creació de l’Estat Català en el si de la Unió Europea.



Fem una crida a tots els ciutadans que estiguin conformes amb aquesta proposta perquè s’inscriguin al web de solidaritatcatalana.cat (www.solidaritatcatalana.cat) i organitzin assemblees locals als seus municipis, el màxim d’unitàries possible, per constituir les Coordinadores Locals de suport a la candidatura de la Solidaritat Catalana per la Independència.



Des d’aquest moment, ens posem treballar i ens comprometem a parlar amb totes les organitzacions socials i polítiques catalanistes per aconseguir que el màxim nombre d’elles formin part de l'esmentada coalició.



Visca Catalunya Lliure!

WEB NACIONAL



Personalitza la teva foto al facebook



FACEBOOK

Blocs amics